fbpx

Ervaringen / Recensies

Lees de ervaringen van anderen die mee hebben gedaan met Zen Kung Fu! Zelf een beoordeling en ervaring achterlaten? Klik hier of laat een recensie achter via Facebook.

Zen Kung Fu
5.0
powered by Facebook
Marloes Eindhoven
Marloes Eindhoven
2019-02-05T17:26:35+0000
Danny maakt van zijn lessen een speelse, mix van meditatie & focus-technieken, gecombineerd met vechtsport oefeningen, en opdrachten die het reactievermogen trainen. Had nog nooit zoiets gedaan! Erg verfrissend 😃 Ik vond de sfeer ook heel relaxed, en de lesinhoud is heel afwisselend. Zeker proberen dit! 👍lees meer
Jay van den Berg
Jay van den Berg
2019-02-05T12:56:55+0000
vind de opdrachten super leuk het helpt me ook echt stel ik kom in zo'n situatie vind het echt tof
Sonja Montijn
Sonja Montijn
2019-02-05T11:59:45+0000
Goede en leuke leraar, die goed met kinderen omgaat!
Jason Watson
Jason Watson
2019-01-09T09:47:53+0000
Really experienced and knowledgeable trainer that showed me it was possible to progress very quickly. Couldn't recommend him more.lees meer
Carl Kuhn
Carl Kuhn
2017-10-25T16:18:21+0000
Altijd fijn om een nieuwe krijgskunst te beoefenen ���
Tessie Roijmans
Tessie Roijmans
2017-10-24T11:36:06+0000
Hele leuke lessen, op een speelse en fijne manier aan jezelf en je lichaam werken. Leuke leraar en een gezellig groepje om mee te sporten! Zit na elke les weer vol energie en helemaal lekker in mn vel!lees meer
Melis Pereira
Melis Pereira
2017-10-23T12:57:55+0000
Lucas Dirkx
Lucas Dirkx
2016-09-27T07:37:11+0000
Met veel plezier train ik hier nu al enige tijd. Allerlei elementen komen aan bod tijdens de lessen. De combinatie van enerzijds zen en anderzijds kung fu is bijzonder leerzaam. Je word hier op een fijne manier uitgedaagd om jezelf telkens te overtreffen. Een aanrader dus!lees meer
Thomas Thijs
Thomas Thijs
2016-08-30T21:14:54+0000
Kev VR
Kev VR
2015-11-02T20:16:55+0000
Goed trainer met veel kennis!
Mike NM
Mike NM
2015-11-02T16:35:19+0000
Next Reviews