fbpx

Protocol #1 (informatie)

Protocol #1 is een krachtige methode om in 7 dagen je lichaam volledig te ontgiften van ongewenste “aandoeningen & afvalstoffen”. Dit is van essentieel belang om een gezond fysiek en positieve mindset te hebben. Om een goede basis op te kunnen bouwen is dit onderdeel van onze 8 weken programma. Je gaat namelijk een week lang, per dag een periode van 8 uur eten, en daarna een periode van 16 uur vasten. Je vermijd dierlijke vetten, zuivel en suiker of koolzuurhoudende dranken. Je voedt je met plantaardige proteïne, koolhydraten en vetten. Tijdens het vasten drink je alleen water, ook geen thee of koffie. Wat er hierdoor gebeurd is dat jouw lichaam bepaalde “slechte” vetten gaat verbranden en afvalstoffen zoals slijm en parasieten gaat afstoten en afvoeren.

We nemen als voorbeeld een schema dat begint om 20:00 uur ‘s-avonds met vasten. Je mag dan tussen 12:00 en 20:00 uur eten en drinken. Als je iets eerder begint met vasten kun je iets eerder beginnen met eten, en viceversa. Dus, 8 uur lang eten, 16 uur lang vasten. Let op: Tijdens het vasten mag je alleen water drinken, geen sap, thee of koffie.

De eerste 3 dagen breek je je vasten (“breakfast”) met een verse alkaline smoothie. Je eet twee verse alkaline sandwiches van speltbrood met avocado, ui, tomaat en groene bladgroente (zoals sla, boerenkool, rucula, etc.) naar keuze. ‘s-Avonds eet je een alkaline maaltijd (meld je hieronder aan voor het complete protocol) en als je tussendoor honger krijgt eet je een alkaline snack (zie complete protocol).

Maak binnen 5 minuten een makkelijke, super gezonde lunch met een groene smoothie en twee heerlijke sandwiches. Alle producten zijn in de lokale supermarkt verkrijgbaar. Blijf altijd plantaardig en probeer waar mogelijk vers, biologisch, glutenvrij en zonder toegevoegde e-nummers te kopen.

Vanaf dit punt zul je gegarandeerd verandering merken! 💪

De vierde dag is een “smoothie dag”, de vijfde een “parasieten schoonmaakdag” en de zesde een kruidenthee dag. Doordat je nu een hoop afvalstoffen hebt losgemaakt en aan het afvoeren bent is het van belang om genoeg te blijven drinken. De laatste dag ga je weer opbouwen naar heerlijke smoothies, lekkere snacks en grote verse maaltijden. 

Direct beginnen met het protocol? 

Doe gratis mee! Meld je hieronder aan voor het complete protocol!